Lammestek på 3,5kg med tilbehør :-)
Magnus & Morten fikk æren av å grave gropa.
Vi fyrte med ved oppi gropa i ca 2 timer før den var klar.
Lammesteka og havsaltbakte poteter ble plassert godt nede i de varme steinene, og herligheten ble dekket til med stein og torv.
Spenningen var til å ta og føle på når gropa ble åpnet etter 2 timer
Kjøtt og poteter var helt perfekt stekt, det var så godt at vi glemte å fotografere bordet...
Tilbehør:
- Nypoteter med skall, bakt med mengder av havsalt i folie oppi kokegropa
- Rattatouille - se bilde. Oppskrift fra boka til Bent Stiansen, helt sjukt godt.
Dessert: Hjemmelaget mørk sjokoladekake (Modda Toro..)
8 kommentarer:
Det der så kjempegøy ut!
Kikk innom bloggen min for en liten overraskelse til deg:-)
Ha en fortsatt fin sommer:-)
Klem Hege.
Det så kjempegodt ut! Selvom jeg er glad jeg slipper å lage mat på den måten hver dag :)
Hilsen Margrethe
Så spennende måte å lage mat på! Jeg har ikke sett programmet: Forer man ei grop i bakken med steiner før man fyrer opp, slik at steinene blir varme? Jeg antar steinene som skal ligge oppå maten også må ha ligget i bålet..?
Hei!Å der skulle jeg gjerne ha vært!Lam er jo så utrolig godt!Det er en liten ting hos meg til deg på bloggen min:D
Morsomt, og så så det jo utrolig godt ut også.
Klæm til deg.
:) Susanne
Så morsomt og spennende!
Ser kjempegodt ut!
Ha en fin dag!
Klem Anita
Spennende prosjekt, det så iallefall veldig godt ut! Måtte bare si at jeg likte veldig godt alle de innbygde løsningene du viste lenger nede på i en post her, vi vil også prøve å få til litt slikt når vi bygger. Ha en finfin dag videre:)
Å...Jeg er så sulten nå...Så det programmet og syntes det så så ksoleig ut, gutta lagde eget julebord,-bra!!! Takk for at vi fikk delta i det, selv om min middag ble katastrofe i forhold til dette:-) Klem
Legg inn en kommentar