onsdag 29. juli 2009

Glassveranda/Vinterhage

Nå er det for sent å snu....


Nå skal Glassverandaen til pers - den skal totalrenoveres med nye vinduer og isoleres slik at den kan brukes hele året.


7 uker ventetid på vinduer... Tålmodighet er en dyd!

Jeg er veldig usikker på hvordan rommet skal innredes og fargesettes, jeg har faktisk litt lyst på en sort vegg inn mot huset (Det er ikke rare veggplassen da.. mye dør og vindu, men skal ha frem den gamle panelen under platene)

Jeg har tenkt til å ha et stort spisebord som kan forlenges, og en gammel slagbenk med noen løse stoler til som kan settes i kjelleren når de ikke er i bruk.
Har plass til en "loveseat" også, men kan ikke finne noen god leverandør (Sånn dobbel kosestol som ser ut som en liten dobbel chaiselounge)

6 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Ja det var litt av et mareritt å sette sammen soffan, karlstad ja, vi brukte to og en halv time..*S* Det er jaggu et luxusproblem å ikke vite hvor den lampa skal stå.. *LOL*

Nydelig hjem dere har. Gleder meg til å følge med på oppussingen av glassverandaen!!

klem

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Så spennende hus dere har, med så mye historie i krokene! En DRØM for en som ikke trenger å gjøre jobben selv, bare beundre resultatet! Takk for hyggelig kommentar på min blogg! Mårbacka var virkelig herlig, men jeg anbefaler også Carl Larssons hjem i Sundborn - der er det helt utrolig spennende å gå rundt og se på detaljer, som man jo kjenner fra alle bildene hans av eget hjem, egen familie! Ha en flott dag i Halden, på grensen! :-)

Min stil sa...

Å så spennende. Gleder meg til å se resultatet.
Klæm Susanne

ralfefarfars paradis sa...

Høres jo veldig romantisk ut med en slik loveseat- håper du finner det;) Lykke til med renoveringen, og jeg syntes det hørtes spennende ut med en mørk tømmervegg som kontrast;)

LIVS LYST sa...

Det er jo bare så utrolig nydelig og vakkert det huset deres!!

Hilsen Liv

Myhome sa...

Så spennende prosjekt!
En stor og romslig glassveranda!
Kommer til å bli kjempefint!
Klem Anita