lørdag 23. oktober 2010

Forbereder Halloween!

Egentlig er jeg sterk motstander av å kopiere Amerikanske tradisjoner, men akkurat å myrde dette gresskaret er jo veldig forløsende da.
Voodoo...

 
 Ha en flott helg, og en rolig uke med Halloween forberedelser.
Husk å kjøpe nok gotteri!

6 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

Stilig..jeg var på nippet til å kjøpe gresskar før helgen, for jeg skal lage sånne lykter også, men så var jeg litt usikker på om de holder over neste helg? Men halloween er litt koselig å feire da, skal vel litt til at det når amerikanske høyder..hehe.. ha en fin kveld!

Unknown sa...

Nå er jo Halloween oppinnelig en Nederlandsk tradisjon, så da er det vel HELT greit :O) Skal fylle opp godteposene. Får sikkert besøk av dine to vakre små, utkledd som noen slags skumle vesener ;O)

Klem Susanne

fru Dyregod sa...

Det er vel best å kjøpe inn en sekk godterier da! Tror de har noe i butikken som minner om meitemarker og sånn. Kanskje jeg skulle kle meg ut som heks når jeg åpner døra også?

Line fra huset på landet sa...

Uuuæææ..skummel..
Den var tøff;)
Klem fra Line

Et hus i en hage sa...

Ja du er jammen flink!
Her i huset har vi kun godteri.. Men kan bli litt mye da man bor i ett byggefelt...
Ha en fin fin kveld!
stikk gjerne innom meg en gang også!Det er alltid koselig med besøk!! Stor klem Tone-C

Et hus i en hage sa...

Hallo! Mulig du får to av samme slaget, for den ble helt borte.. Tuuusen takk for at du besøkte bloggen min, håper du gjør det igjen! Med min lille blogg er det alltid koselig!
Men ja, det var selvfølgelig det skiltet! Så nå kan jeg slutte å lete, har faktisk lett ett år siden jeg så reportasjen i bladet!
Ha en fin fin kveld!
Stor klem Tone-C