tirsdag 30. juni 2009

Belysning

Det kommer nok ikke som noe sjokk når jeg sier at jeg har lampefetisj...Det er som oftest ikke lampene i seg selv jeg synes er spennende, men selve lyset fra dem. Jeg faller ofte for lamper og "pære" typer som gir spesielle effekter til ulike tider på døgnet.

8 kommentarer:

Myhome sa...

Så vakre bilder, og flott belysning!
Ikke vanskelig å se at du er ekspert på dette området! Syns det er veldig kjekt at du skriver om belysning, fordi det er en viktig del av interiøret, der jeg og mange andre kan hente inspirasjon!
Nattaklem Anita

Maliva`s verden sa...

Hei...velkommen hit til Nib..Alltid hyggelig med nye bloggere...og din kommer jeg helt klart tilbake til:O)Klem fra Malivasverden

fru Dyregod sa...

Hei, og velkommen! Supert med stoff om belysning! Vi skal snart innrede et helt hus; nå er det fullt av 70-talls retrolamper, og det blir spennende hva vi kan bruke på nytt og hva vi må bytte ut. Kanskje jeg kan finne ideer hos deg!

Tiril sa...

Litt sent å "besøke" deg, men varmen holder meg våken i natt, Hei foresten, spennende blogg du har fått deg, ser ut til dette kan ble en blogg jeg vil titte innom.(på dagtid!!)

Kristins Hus sa...

Hei
Nydelig. Flott hus !! Litt av et utgangspunkt for den hus/interiør-interesserte:-)
Ha en firtsatt fin dag!
Kristin

ralfefarfars paradis sa...

Hei, hei!! Nydelig hus du har,så flott at dere reddet det fra å forfalle!! Elsker gamle hus med sjel;) Viktig med belysning, trenger nok mer kunnskap om det. Ser jo at du har mange flotte lamper, er svak for slike lysekroner med små lampeskjermer på!!
Ha en koselig helg!!

charm design sa...

Hei og velkommmen til blogglandia.
Nydelig hus du har,virkelig lekkert.Blir spennende å følge dine prosjekter.

Nina i Paradiset sa...

Da har jeg pløyet meg i gjennom hele bloggen din, og lest det meste. Dessverre begynner jeg å bli litt søvnig av tidsmessige årsaker, så jeg kan ikke lese alt nå! Men jeg kommer tilbake!
Holder selv på å renovere ett hus fra 1932 som blir rene barnematen i forhold til det dere har dervet med, men nok for meg for øyeblikket!
3 år med oppvask på badet!!!
Det holdt med 2-3 måneder for meg! Møkklei i fjor sommer!!
Skifertaket jobber vi enda med da....!
:)