torsdag 13. august 2009

Edland serien

Det er ikke så veldig mange av seriene til Ikea som egentlig passer min stil. Men... Edland serien, som vist nedenfor, treffer meg midt i hjertet. Jeg er overrasket over finishen og kvaliteten på denne serien.
Veldig gøy at de har kostet på seg den flotte "knotten".

Ha en strålende dag!

6 kommentarer:

Skogland sa...

Takk for koselig hilsen på bloggen min :)
Ha en fin dag!
Hilsen Fru K

Ocean showroom sa...

Tack för besök hos oss! Du är heldig som har en sådan inbyggd soffa. :-) Har inte hunnit kolla i årets Ikeakatalog ännu men det ser fint ut det du visar! kram alexandra

Ann sa...

Kjempelekre! Jeg som elsker hvite møbler trodde ikke det fantes sorte møbler jeg kunne like, men disse er virkelig vakre! Har ikke sett de "live" enda, må kanskje ta meg en tur innom der. Synes Ikea har aldeles for mye plastikk og funkis i sitt produktsortiment, men de har mye genialt til barnerom/lekerom, og hva angår storage, skuffeinnsatser og nips så overgår de nok de fleste.

Ha en fortsatt fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

-Kamilla- sa...

Så noen av disse hos Ikea i Haparanda, Me like!!! Ikea hadde også glassfat, oste-klokke og lign i gammel stil, jeg kjøpte to ovale glassfat. De har allerede vært mye brukt :-)(Og det bare to uker at jeg kjøpte dem)

Christine Louise sa...

Så lekkert :)
Jeg er veldig glad i hvitt da ;)

ralfefarfars paradis sa...

Jeg skulle gjerne sett dem live også- er det heltre? Likte best skrivepulten og kommoden med to skuffer- og den knotten var lekker;) SÅ da blir det kanskje noe fra denne serien som dukker opp hos deg?
ha en fin kveld;)