torsdag 15. april 2010

Første tannfelling!

Først pizza med familien, så på teater!
Ungene satt i helspenn under hele forestillingen, de lo og gråt om hverandre, og hadde det helt fantastisk. Helt i begynnelsen av akt 2 var det noe som gjorde at Erik skvatt til, og plutselig satt han med sin første tann i hånda - han ble så glad og stolt at han gråt av glede. Nå har tannfeen vært inne på nattbordet og tryllet litt...


En forestilling som kan anbefales både voksne og barn, det er billetter igjen i helga, løp og kjøp!.

3 kommentarer:

salige lavendel sa...

Vet ikke helt om man gratulerer for en tannfelling,hihi - men jeg fikk lyst til det nå! Stas å felle tenner når man er i riktig alder vel og merke!

fru Dyregod sa...

Det er stas å felle sin første tann! Og jeg har hørt at det har vært inflasjon hos tannfeen siden den gang den besøkte meg.
Det hadde vært kjekt om vi hadde en tannfelling midt i livet også, og fikk nye tenner. For da hadde vi fått byttet ut alle plomber og greier..

Line fra huset på landet sa...

Så moro! Det er jo bare gøy det. Liksom noen ting man må gjennom som er milepeler...slutte med bleie-gå på do, slutte i barnehagen-begynne på skole. Å felle melketenne er en av disse.
Helt enig med deg i forrige innlegg angående kulturarv. Kjempeviktig! Dét tenker nok ikke mannen med nesa nedi pils nr. 3 på, ganske sikkert!

Kos deg i helgen:)
Klem,Line