tirsdag 19. januar 2010

Mannfolk og ild!

Det er en ting jeg har mast på gubben min om helt siden i sommer, og det er å få kappet toppen av et pæretre som sperrer for utsikten mot festningen.
Ååh så mye om og men.. "stakkars de fuglene som bor i redet på toppen der", og "vi får jo aldri tid til å se på det flomlyset på festningen uansett??"
Jeg er egentlig ganske hendig selv altså, jeg kan faktisk håndtere ei motorsag! Hva tror du hadde skjedd om jeg hadde kappet det fordømte treet selv? Total frarøvelse av mandom, degradering til laveste eksistens.
Nei det vil man jo ikke...da er det bedre med utsikt rett inn i et forvokst pæretre.

Her for noen dager siden, fikk min kjære se en annonsekampanje fra Jøtul, en peisovn han bare MÅTTE ha!.
Da klarte han i løpet av 24 timer å:
1: kjøpe ovnen,
2: lage hull i brannmuren
3: montere inn ovn og rør
4: male brannmuren - 3 ganger
For så å endelig nå klimaks, nemlig å fyre opp!
Et omstendig rituale med opptenningsved, riktig trekk, og en kald øl ved sin side, ble han sittende å nyte synet av ilden som danset bak det skinnende rene glasset.Snakk om å få stagget primalbehovet! Men motorsaga, den skal han f... ikke ta i.

Er det noen som har skjønt hva som egentlig foregår inne i hodet til en mann?

Klem,

10 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Så fin artikkel i HaldenMagasinet i dag, Camilla!! Ble tipset av Hege, og måtte straks ut i postkassen og hente det;) Var det HA som kontaktet deg? Litt nysgerrig spurt;)

Klem
Anette:)

Anette Willemine sa...

Ha, ha, ja det må være en egen del av hjernen slår inn i slike situasjoner. Deilig med varme da!

Ha en koselig kveld foran ovnen!

Klem fra
Anette Willemine

Et hus i en hage sa...

Typisk! Det viser seg jo at de kan hvis de vil!! Jeg er gift med en snekker, og det er er endel som ikke er helt ferdig kan du si;)..
Ha en strålende dag

Anonym sa...

Ha, ha der fikk jeg meg en kjempe-go`latter!!
Herlig skrevet Camilla-det der bør du gjøre oftere:-)
Klem,Hege.

Anonym sa...

Ha ha ha, herlig! De kan hvis de vil vet du, disse mannfolka. Det er nok bare en ting å gjøre Camilla - et spark i ræva og du får utsikten du vil ha! :)

Sandoren og Blåsten sa...

Hei!
Første gang på bloggen din, men her fikk jeg meg en god latter! Er nok mange som kjenner seg igjen her ja..... Det kommer nok til å ordne seg med den hugginga, det gjelder bare å la mannfolka tro at de har kommet på det selv, hehe.

Hilsen Gry

Unknown sa...

He, he... du får sagt det!
Jeg er ikke av dem som forstår hva som foregår i mannens hode, nei...

Har ikke fått Halden Magasinet :O( Da vi snakket sammen trodde jeg det var iHalden. To forskjellige magasiner. Får fikse meg et eksemplar :O)

fru Dyregod sa...

Joda; nå må du fortelle han at han må sørge for ved til ovnen; og toppen av pæretreet vil brenne godt i ovnen til neste vinter!

Lindas hus sa...

ha ha ha! Lo godt her nå! Og gjenkjenner min eksmann så alt for godt....Ja det kalles vel priotering! Menn og ild er nok en egen rase som vi kvinner aldri kommer til å forstå;)

Anonym sa...

Her må mannen i huset forsvares.
Jeg kjenner ingen som er så glad motorsaga si som P. Det kuttes jo ned for fote hos dere,og når det er gjort fyres jo st.hans bålet opp asap. P. du er en mann blandt menn. C det pæretreet du snakker om ar faktisk et plommetre. PS kjempekul blogg og fint bilde i avisa!!
Hilsen kjente