torsdag 6. august 2009

Ikea katalogen på nett!

Endelig er den her..... Ha en fantastisk dag ;-)


Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte når jeg fant ut at den Amerikanske versjonen av IKEA katalogen var lansert på nett forrige helg, seriøst - trenger jeg terapi?
Uansett, enda bedre - nå er den norske på plass!

4 kommentarer:

S & E sa...

Jeg gleder meg til papirutgaven kommer, da skal jeg kose meg. Du trenger ikke terapi - da hadde vi vært mange som trengte det!

Marit sa...

:o)Tror ikke du trenger terapi, men litt gærne er vi jo - vi som elsker IKEA og er innom en tur uansett hvor vi er i verden. Har innredet en leilighet i Budapest med IKEA og gammelt... Takk for tipset ang. katalog på nett!

-Kamilla- sa...

Da vet jeg hvordan kvelden skal tilbringes :-) Med pcen og ikea katalogen på nett, skal nemlig bestille noe litt utpå høsten så da MÅ jeg jo få med meg det nye ;-)

*Sommerklem*
-Kamilla-

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖