onsdag 26. august 2009

Fantastiske Tone Flesche

Jeg oppdaget Tone Flesche ved en tilfeldighet da datteren min ble født, for da fikk hun to littografier av Mormor (Som jeg "låner" på stueveggen...)

Her er noen eksempler på hennes motiver - flere kommer..


"Dørvakten"


"Badeengler"


"Stol på meg"


"Ladies night"


"Vennskap"


Kunstneren selv :-)

Jeg var på utstillingen hennes på Rød Herregård i Halden i våres for å finne meg et maleri, men nesten alle var allerede solgt. Les: Vær tidlig ute på utstillingene!

Maleriene er unike og store, disse ligger i prisklasse 5.000-10.000.
Littografiene ligger fra 1.o00-3.000.

Utstillinger i nær fremtid:
Stabekk: "Cafe Hos Oss" (ved Bolina)
Stavern: "Hotell Wassilioff"
Begge under Høstutstllingen 3-11 okt


4 kommentarer:

Tee of Vinnord Cottage sa...

Hei,

jeg har brukt lady oljemaling med glans på 80 :) Men vet ikke hvor fornøyd jeg er for det har blit skjoldete der duken har ligget (gulnet under duk og der lanternen har stått...) men vet ikke om dette kanskje er fargen sin skyld? Da dette har skjedd på alle flater jeg har malt med denne fargen. Selv om jeg har noen steder brukt vannbasert og andre glans... :)
Takk for at du tittet inn på min blogg :)

S & E sa...

Takk for tipset! Jeg liker også henne! Har blitt lite kunstutstillinger i det siste, men er medlem av Kunstklubben så holder meg litt oppdatert, men langt fra godt nok. Har notert meg datoene så kanskje det kan bli noe i Stabekk?

Marit sa...

Helt enig - man blir i godt humør av bildene hennes! God helg til deg!

Lisa Marklund sa...

Hej, vad kul att du vill vara med på SIB, jag har lagt till dig som medlem nu. Du får gärna länka med "SIBblomman". Välkommen i gänget :-)
Kram Lisa