tirsdag 21. juli 2009

Utnytt plassen!

Hos oss har det har gått sport i å lage oppbevaring i alle husets hulrom.
Her kommer noen eksempler fra hytta vår:


Bad/vaskerom i 1. etg ble bygget i 2000. For å få "hengedo" måtte det lages en ganske tykk vegg mellom badet og gangen. Her fikk vi snekkeren til å bygge en åpen hylle i veggen over wc.


Utenfor Badet ligger gangen. Veggen var jo like tykk på denne siden, derfor fikk vi laget en hylle til kurver inne i veggen, Her har vi votter, luer, sokker og annet småtteri.


Etter at vi rev loftet i 2 etg, fikk vi mange festlige hulrom i høyden. Et av disse ble et innebygget skap høyt oppe på veggen som skal være til gjeste sengetøy og ting som ikke brukes så ofte. Det er brukt et helt vanlig benkeskap fra IKEA (Applåd). For at skapet skal synes minst mulig, har vi ikke satt på knotter.


"Blad" hylla i trappa - lover å få malt denne snart...


Badet i 2. etg ble ferdig i 2008 etter at det hadde fungert som bod i mange år. Pga lav knevegg, foret vi ut til fornuftig takhøyde og fikk satt inn overskaper fra IKEA i veggen. Hadde litt flaks med badekaret i forhold til takvinduet, det passer akkurat å stå med hodet opp i vinduet når jeg bader ungene.

3 kommentarer:

Kristin`s lille hjem sa...

Dette er virkelig bra løsninger.Har selv en varmtvannsbereder jeg vil bygge inn (med dør så den er lett å ta ut skulle det skje noe).Den ledige plassen over har jeg lyst å bygge hyller i for det er praktisk med tanke på vintertøy, jakker o.l. I mitt hjem må jeg utnytte alle muligheter jeg kan få,så dette er et prosjekt i seg selv når den del av hjemmet skal pusses opp.Ha en flott kveld videre og tusen takk for fine ideer og løsninger. Klem

Nina i Paradiset sa...

Supert innlegg!!
Når jeg videresender bloggeinnlegg til samboer'n, og han liker det, da er det bra!! ;)
Utrolig fine ideer, og flott snekkerarbeid!
Sånn liker vi!

Klem!

Englefryd sa...

Utrolig smart altså. Dette skal jeg jammen huske på:-)